Norske hardhauser siden 1970

Vi gir hardhausene i gravemaskinen utstyret de vil ha.
Skuffer og utstyr som tåler skikkelig juling!

Om oss

Ekte hardhauser som alltid holder på

Vi er stolte av å være en helnorsk produsent. Alle våre komponenter og reservedeler lager vi selv på Klepp. Både konstruksjon og all produksjon er samlet på en plass. Det gjør oss i stand til å foreta reparasjoner og levere reservedeler kjapt. I tillegg er vi tettere på de fleste av kundene våre slik at transportavstandene og miljøfotavtrykkene blir mindre.

Som i mange bedrifter på Jæren er det kort avstand mellom ledelse og gulv, dørene er alltid åpne og den gode, uformelle tonen i bedriften gjør at ingen brenner inne med tanker og idéer som kan skape forbedringer og nye løsninger. 

Skreddersøm er en av bedriftens største styrker. Skreddersydde gravemaskinskuffer etter nøyaktige mål, tilpasset krevende brukere som vet hva de vil ha. Skuffer for steintøffe norske forhold, og for spesielle oppgaver, men også skuffer som gir lavere energiforbruk og hurtigkoblinger som sparer dyrebar tid for gravemaskinførerne. 

For å henge med må vi være påskrudde og tilgjengelige. Vi må hele tiden lytte til kundenes behov og utfordringer, rammevilkår og krav, slik at vi for eksempel kan bidra til mer energieffektive, lettere og miljøvennlige skuffer.

Klepp Mek AS
Postadresse: Postboks 140, 4358 Klepp
Besøksadresse: Rognevegen 8, 4352 KLEPPE.
Sentralbord / Switchboard tlf: +47 51 78 87 50
Epost: post@kleppmek.no
Klepp Mek AS
Postadresse: Postboks 140, 4358 Klepp
Besøksadresse: Rognevegen 8, 4352 KLEPPE.
Sentralbord / Switchboard tlf: +47 51 78 87 50
Epost: post@kleppmek.no
Made in Norway